Siparişim Geldi Nasıl Göndereceğim ?

Bayi sipariş oluşturma

 

3 Farklı bayi sipariş geçme yöntemi vardır.

 

 

*Ürünleri kendi adresinize isteyerek müşterinize kendiniz kargo veya kurye ile gönderimini yapabilirsiniz.Bu koşulda kargo ücretini peşin ödemeniz gerekmektedir.

*Ürünleri direk müşterinizin adresine gönderebilirsiniz.Bu koşulda kargo ücretini peşin ödemeniz gerekmektedir.

*Sanal pazar gönderilinizi ilgili sanal pazar satışındaki kargo kodunu bize ileretek direk bizim depomuzdan dropshipping yöntemiyle gönderebilirsiniz.Bize kargo ücreti ödemezsiniz.

 

Birinci  ve ikinci yöntemlerde  dikkat etmeniz gereken fatura ve teslimat adreslerinizi tam ve doğru girmeniz ve ücretli kargoyu seçmeniz gerekmektedir.Direk adrese giden salan pazar dışı gönderilerde kargo ücreti peşin alınmakatdır.Çünkü kargo ücretini sizin adınıza biz ödemekteyiz.

 

Üçüncü yöntemde ise yani sanal pazar siparişlerinizde ücretsiz kargoyu seçmelisiniz.Ve aşağıdaki görselde belirttiğimiz gibi sipariş oluşturmanız gerekmektedir.Direk anlaşmalı kargo kodu ile ürünlerinizi gönderiyoruz.

 

Sizler için çok basit bir yöntem hazırladık.Tek yapmanız gereken fatura adresinizi yazdıkdan sonra adres sayfasında sipariş not bolumune Pazaryeri Adı - Müşteri İsim ve Soyisim Hediye paketi bölümüne ise kargo kodu yazmanız yeterlidir.

 

 

Biz orjinal barkota yakın kargo çıkdısı alarak gonderım sağlıyoruz.Ayrıca ofisimize Surat Kargo Nokda Şube açtığı için tüm kargo süreci bizim ofıs ve depomuzda gerçekleşmektedir.

Örnek Sipariş Geçme :

1:) Ürünleri sepete ekleyiniz.

2:) Fatura adresinizi tam giriniz.(Bir sefer girmeniz yeterlidir sonrasında kayıtlı olduğu için direk devam edebilirsiniz.)

3:) Sipariş notu bölümune Satış yeri ve isim soyisim yazınız.

4:)Hediye paketi böümüne kargo kodunuzu yazınız.

5:) Siparişi tamamlayınız.

 

Görsel Aşağıdadır.

 

Etiketler: bayi siparişleri,sipariş nasıl geçilir
Mayıs 15, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR