İnstagramda Satış Nasıl Yapılır

iNSTAGRAM'DA STOKSUZ SATIŞ FIRSATI

 

 

Bella Notte bayilik ile elinizde hiçbir stok bulundurmadan birçok pazar yerinde ve web sitenizde satış yapabildiğiniz gibi Instagram üzerinden de satış yapabilirsiniz.

Özel ürün çekimlerimiz ve hazırlanan reels videoları ile İnstagram mağazanızda rakiplerinizin önüne geçerek başarılı bir sayfa yöneticisi olabilirsiniz.
 

      Instagram satışlarında sizi ön plana çıkaracak olan şey hazırlanmış olan ürün içerikleri ve sürekli yeni ürün sirkülasyonu olacaktır. Bizler de sizlerin bu aşamasında yardımcı olmak adına birçok içerik hazırlamakta ve sürekli güncel ürünleri sistemimize dahil ederek başarılı bir butik sayfası yönetmenize yardımcı olmaktayız.

      Bilindiği üzere Türkiye genelinde bu işi yapan butikler, seri bedenli toptan ürünleri kendi deposuna çekerek ve ürünlerin çekimlerini kendileri yaparak satış yapmaktadır.

Ama bizim bayilik sistemimizde toptan ürün tedariğine gerek duymadan sadece satmış olduğunuz ürünleri bizlerden alarak müşterilerinize göndermektesiniz. Hatta dropshipping hizmetimiz ile ürünleri direk kendi depomuzdan müşterilerinize kargolayabilmekteyiz.

     İster kapıda ödeme yöntemini kullanın ,ister kredi kartı veya havale yöntemiyle müşterinizden ücretini alın. Kurmuş olduğumuz altyapı ile siz satın biz gönderelim mantığını burada da hizmet vermekteyiz.

      Sosyal medya bayilik ağına katılarak oluşturmuş olduğumuz telegram gruplarından günlük post ve storyleri telefonunuza indirerek instagram hesabınızda paylaşımları yapabilir ve reklam vererek ürünleri ön plana çıkartabilirsiniz.  Ayrıca almış olduğunuz siparişleri bize bildirerek bizim depomuzdan müşterilerinize kargo gönderimini yaptırabilirsiniz.

      Veya dilerseniz satmış olduğunuz ürünleri günlük olarak bizden sipariş eder kendi adresinize çeker ürün gönderimlerini ve kargolanmasını kendi deponuzdan yönetebilirsiniz.

        Sürekli olarak yenilikçi geliştirici ve sizi başarıya ulaştırabilecek istikrarlı olan sosyal medya bayilik ağına sizler de katılarak aramızda yerinizi alın.

      Unutmayalım ki en başarılı satıcılar doğru ürün ve doğru içerik paylaşımı yaparak bu  hizmeti müşterilerine sunan firmalardan oluşmaktadır. Bizler işin büyük bir kısmını üstleniyoruz. Sizlere sadece ilgili içerikleri sayfalarınızda paylaşıp reklam vererek ön plana çıkartmak ve sonrasında gelen müşteri taleplerini siparişe döndürerek satışlarınıza odaklanmak olacaktır.

Bayimiz iseniz bizimle iletişime geçerek hemen sosyal medya bayilik ağına siz de katılabilir; Eğer bayi değilseniz web sitemizden üye ol sekmesinden başvurunuzu bize iletebilirsiniz.

 

Hazrılanan içerikler Telegram üzerinden paylaşılacakdır.Whatsaap üzerinden paylaşımlarda görsel kalite düşebilmektedir.Bilgisayarınıza ve cep telefonunuza Telegram indirmelisiniz.

 

Hergün paylaşılacak post ve stroyler sizlerle paylaşılacakdır.Siz sadece instagram magazanızda ilgili içerikleri paylaşmanız gerekmektedir.

 

Ücretsiz Telegram uygulamasını indirmek için tıklayınız.

 

Ayrıca kendi görsel depomuzdan ilgili görsel ve videolarıda indirebilir içeriklerinizi hazırlayarak paylaşımlar yapabilirsiniz.

 

Görsel Ve Video Havuzumuza Ulaşmak İçin Tıklayınız.

 

Telegram Kanallarımız ;

 

Ürün Soru Cevap Kanalımız  ;

Telegram Kanalına Gitmek İçin Tıklayınız

.......................................................................

 

Fantezi Ürünleri Günlük Post Paylaşımları

Telegram Kanalına Gitmek İçin Tıklayınız.

.......................................................................

 

 

Fantezi Ürünleri Günlük Story Paylaşımları

Telegram Kanalına Gitmek İçin Tıklayınız.

........................................................................

 

Çocuk Giyim Ve Bebek Ürünleri Günlük Post Paylaşımları

Telegram Kanalına Gitmek İçin Tıklayınız.

..........................................................................

 

 

Çocuk Giyim Ve Bebek Ürünleri Günlük Story Paylaşımları

Telegram Kanalına Gitmek İçin Tıklayınız.

.......................................................................

 

 

Dış Giyim Moda - Ev Giyim Günlük Post Paylaşımları

Telegram Kanalına Gitmek İçin Tıklayınız

 

 

Dış Giyim Moda - Ev Giyim Günlük Stroy Paylaşımları

Telegram Kanalına Gitmek İçin Tıklayınız.

 

 

İnstagram Satışları Hakkında Teknık Destek Ve Yardım Talepleri Soru Grubu

Telegram Kanalına Gitmek İçin Tıklayınız.

 

 

Gerekli Gruplara Katılım Sağlayabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

Etiketler: İnstagramda Satış Nasıl Yapılır
Ağustos 21, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR