Excel Bayilik Nedir ?

Excel Bayilik Sistemi

 

Bu sistemimizde kendimizin geliştirdiği bir program aracılığı ile tüm detayları ile hazırlanmış exceller ile pazaryerlerine çok hızlı ürün girişi yapmanızı sağlar.

Bu program ile :

* Ürün Girişi

* Stok-Fiyat Güncelleme

* Kampanya Sihirbazı

Modullerini ücretsiz kullanabilirsiniz.

 

Bu sistemin size avantajları nelerdir ?

 

* Her ürün model kodu ve barkotu size özel oluşturulur bu sayede buybox sorunu yaşamazsınız.Her ürün size ait bir data olur.


* Aynı model koduna sahip ürünler tek bir ürüne bağlanır bu sayede ürünün diğer renkleri pazaryerlerinde resim varatlı olarak çıkar bunu xml yapmak çok zordur.


* Ürün girişleri çok hızlı olur saatler katagori eşleme - renk ve beden eşleme gibi işlemler yapmazsınız.


* Hiç bir maliyet ödemezsiniz tamamen ücretsizdir ve destek hizmeti ayrıca ücretsiz izleyebileceğiniz eğitim videoları vardır.


* Tüm ürün detayları tek tek yazılmışdır ve ürün dataları teknik özellikler girilmişdir buda sizi diğer satıcılardan daha doğru içerikli ürün bilgisi ile ürün listelemenizi sağlar.Bu sayede çok satış yapma şansını yakarlarsnız.


* Stok ve Fiyat güncelleme manuel olmaktadır.Pazaryerlerinden alacağınız exceller ile hızlı ürün bilgilerini güncelleyebilirsiniz.


* Yeni ürün geldi acaba xmlden eşleme yapılmısmı ? Ürünler pazaryerlerine gitmiş mi gibi kaygılarınız olmaz çünkü her yeni ürün geldiğinde grup grup ayrı exceller hazırlanmakatadır.


* Kısaca pazaryerlerine ürün girişi yapmanız çok kolaylaşır bu sayede pazarlama - reklam gibi satışa odaklı bir çok aksiyon almanıza olanak tanımış oluruz.


* Hem xml hemde bu sistemide kullabilirrsiniz.Tek fark xmlde stoklar entegretörünüzün size sunduğu imkanlar ile günde 1 veya 3 kere gunceller iken program ile manuel yapmanız gerekir.


* Kampanya sihirbazı ile hızlı bir şekilde kampanyalara girebilirsiniz.Ne kadar fiyata kadar ineceğinizi vs sadece siz seçersiniz.


8 yıllık e ticaret tecrübemiz ile bir çok bayimize xml ile bayilik verdik doğru entegretörü bulamayanlar, işlemleri yapmayı bilmeyen bir çok bayimiz malesef satış yapamadığını fark ettik ve herkesin kolayca satış yapmasına imkan sağlamak için bu sistemi geliştirdik.


Sizde hemen başvuru yaparak ücretsiz lisans alıp satışlara başlayabilirsiniz.


Xml bayilik ile başvurusu aynıdır sadece bayi sorumlumuza veya oluşturacağınız taleplere excell bayilik programına lisans istiyorum demeniz yeterlidir.

 

Etiketler: excel bayilik sistemi,bella notte excel bayilik sistemi,excel bayilik,excel bayilik farkı nedir,excel bayilik nedir,
Mayıs 15, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR